Weboldal

készítés

Milyen egy jó

weboldal?

Milyen szempontok alapján épül fel egy marketing orientált és hatékony weboldal?

MArketing orientált

weboldal

Ha az Ön célja több annál, mint egy weboldal készítése amely bemutatja vállalkozását, termékeit vagy szolgáltatásait, inkább arra törekszik, hogy versenytársai közül kiemelkedjen webes megjelenése, ezáltal megszólíthassa potenciális érdeklődőit, tisztában kell lenni, hogyan épül fel egy igazán hatékony weboldal.

Felmerül a kérdés, mik azok a szempontok amiket figyelembe kell venni a weboldal készítés során, milyen valójában egy igazán jó weboldal:

Megszólítja a potenciális érdeklődőket, jó felépítéssel rendelkezik.

Webergonómiai irányelveket követ, hogy a konverziószámból maximális érdeklődőt irányítson Önhöz.

A szabványoknak megfelelő kódolással és kialakítással rendelkezik, gyors oldalbetöltéssel, minden böngészőben megfelelő megjelenítéssel, reszponzív kinézettel.

A Google keresőben való jó pozíciót ér el legalább a cégnévre.

Akadálymentes kialakítású, mellyel egy laikus látogató is maximálisan igénybe veheti a kínált képes és szöveges tartalmat. Ha foglaló rendszert rendelési funkciókat tartalmaz, akkor könnyen lehessen foglalni vagy rendelni.

Megtalálható a Google keresőben a tevékenységet lefedő kulcsszavakra az első néhány találat között. Ez akár 3-4 hónapi fejlesztési munkálatokkal járhat, legyünk vele tisztában.

A weboldal arculata letisztult, bizalomgerjesztő, a látogató első benyomása a vállalkozásról a honlap alapján történik általában.

A kitűzött célokat hatékonyan teljesítenie kell, konverzióra alkalmas. Legyen kapcsolati űrlap.

Megújuló tartalmakkal rendelkezik, mely elősegíti egy látogató visszatérését.

Biztosítsunk látogatóink számára interakciót! Nagyon sok vállalkozás csak közöl, de nem építkezik potenciális kapcsolataiból. A weboldal tulajdonosa és a látogatók között nagyon hasznos tud lenni az online kapcsolatfelvételi form, árajánlatkérő rendszer, fórum, blog, hírlevél, vásárló vélemények stb., mely hozzászólásra ösztönzik a látogatót.

Bővíthető a későbbiekben felmerülő funkciókkal és egyéb igényekkel. Ehhez megfelelő CMR keretrendszerek a WordPress, Drupal stb.

A böngészőkkel kompatibilis: Internet Exproler, Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome, Safari. Ha használunk tartalomszerkesztő bővítményeket, mindenképp nézzük meg mely böngészővel nem kompatibilis, olyat használjunk, mely képes legalább Mozzilla, Chrome, Edge maximális felhasználói élményt biztosítani. Tartalomszerkesztőkre példa: Elementor, Divi.

Elérhető minden internetezésre alkalmas eszközön ( PC, mobiltelefon, laptop, TV).

Ha Önnek egy igazán hatékony, professzionális weboldalra van szüksége, vegye fel velem a kapcsolatot.

Én elkészítem Önnek!

Kapcsolat

Kérjen ajánlatot

honlapjára